Inmiddels heeft Panic At The Disco al zes (!) albums uitgebracht, maar dat wil niet zeggen dat we de oude knallers mogen vergeten. Eentje daarvan is ‘’Vegas Lights’’, waarbij Brendon Urie met een fijn gevoel aan zijn verleden denkt.

Panic! At The Disco’s zanger Brendon Urie is oorspronkelijk geboren in St. George in Utah, maar na twee jaar besloot zijn familie te verhuizen naar Las Vegas. Inmiddels woont hij ergens afgelegen om de aandacht van alle fans uit de weg te gaan, maar het nummer ‘’Vegas Lights’’ is volgens Urie zijn ode aan Las Vegas.

Urie schreef dit nummer om te laten zien hoe hij zich voelde als hij daar naar de clubs ging. Hij voelde vreemde energie om zich heen; iedereen heeft er een leuke tijd en niets maakt er uit. Iedereen danst alsof er niemand aan het kijken is en dat is waarom Urie het geweldig vond.

Bezoek Las Vegas

We kennen Las Vegas allemaal wel als een stad van casino’s en het oneindige gokken, maar de stad heeft zoveel meer te bieden! Zo kun je bijvoorbeeld gaan wandelen en klimmen bij het Red Rock Canyon National Conservation Area, kun je de Hoover Dam Bypass gaan bekijken óf misschien kies je er net zoals Urie voor om te gaan dansen alsof niemand naar je aan het kijken is!