De Gorillaz Fan Party van We Speak Music is dé plek voor fans van de beste virtuele band ter wereld om te genieten van hun gezamenlijke passie. Op donderdag 14 juni 2018 ben je vanaf 21:30 welkom in de kelder van Paradiso.

Na het succes van onze Arctic Monkeys Party, zetten we de lijn vrolijk verder. Met nu Gorillaz in de schijnwerpers. Verwacht op 14 juni sprekers die komen praten over 2D & co en een Fan Popquiz waarbij vette Gorillaz-prijzen zijn te winnen. Vervolgens kun je de hele nacht dansen tot je voeten ervan afvallen met het dj-team van Fuck Forever. Ben je klaar voor dit Feel Good feestje?

Tickets zijn nu te koop voor €5 via Ticketmaster.

Koop nu je tickets

Het verhaal van Gorillaz is er één van een stel ongeregelde animatiefiguren (2D! Murdoc Niccals! Noodle! Russel Hobbs!) dat het samen trapte tot een van de meest innovatieve groepen ooit. Nou ja, misschien hadden geestelijk vaders Damon Albarn en Jamie Hewlett er ook iets mee te maken. In ieder geval werd het resultaat een pallet met kneiters van meezingers (‘Clint Eastwood’, ‘DARE’, ‘On Melancholy Hill’) en monsterachtige verkoopcijfers.

Met een gloednieuw album en headline performances op Lowlands en Sziget op komst, is het hoog tijd om Gorillaz in het zonnetje te zetten. Dat doen we op 14 juni in de kelder van Paradiso.