Over precies 365 dagen staat Elton John in de Ziggo Dome voor de eerste van zijn  twee Nederlandse afscheidsconcerten. We kijken vast vooruit naar dit concert aan de hand van een poll. Wat is volgens jou de beste Elton John track?

Elton John stopt er mee. Ruim 50 jaar stond de entertainer op het podium en bestond zijn leven uit optreden, muziek opnemen, interviews en nog meer optreden. Nu is het (bijna) tijd voor zijn pensioen, waarin hij gaat zich richten op zijn gezin en zijn vrijheid. Voordat hij zijn rust pakt, gaat Elton John eruit met een knaller: begin dit jaar kondigde de Britse zanger zijn gigantische Farewell Tour aan. Ruim 300 shows, verdeeld over 3 jaar.

Luister naar 2 Elton John cover albums door supersterren 

Voor de Nederlandse Elton John fans kan het aftellen vandaag officieel beginnen. Over precies één jaar is de eerste show van Elton John in de Ziggo Dome. Om dat te vieren gaan we op zoek naar de beste Elton John track. Wat is jouw favoriet? ‘Tiny Dancer’? ‘Rocket Man’? Of toch ‘Levon’? Breng nu je stem uit!

Stem nu

Staat jouw favoriet er niet bij? Let us know!

Playlist

Over een jaar weten we zeker wat de beste track is van Elton John en zetten we de playlist in de juiste volgorde.

Elton John start zijn ‘Farewell Yellow Brick Road‘ tour in september. Op 15 mei en 9 juni 2019 is de zanger te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het eerste concert was binnen no time uitverkocht, voor het tweede optreden zijn nog enkele kaarten beschikbaar.