De ultieme mix voor elk stadium van je workout! Deze playlist bevat de allerbeste liedjes voor je workout wanneer je motivatie even weg is, je je breekpunt hebt bereikt en het op wilt geven. Dit zijn de liedjes die je tot het uiterste dwingen!

#10. Destiny’s Child – Survivor

Herhaal de woorden: “I’m a survivor, I’m not gon’ give up, I’m not gon’ stop, I’m gon’ work harder.”

 

#9. C+C Music Factory – Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) (ft. Freedom Williams)

‘Gonna Make You Sweat’ was C+C Music Factory’s grootste hit. Wellicht ken je het lied ook van films, series en reclames, zoals ‘The Fresh Prince of Bel-air’, ‘The Office’ and ‘Madagascar 3’.

 

#8. Basement Jaxx – Red Alert

‘Red Alert’ is een heerlijk nummer van het Britse DJ duo Basement Jaxx. Het lied werd hun eerste (en enige) nummer 1 hit.

 

#7. Tina Turner – Simply The Best

Deze klassieker van zangeres Tina Turner mag je draaien als je je work-out achter de rug hebt! Beloon jezelf met een stuk chocolade, je hebt het verdient!

 

#5. The Chemical Brothers – Hey Boy, Hey Girl

Throwback naar het jaar 1999! De nieuwe single van The Chemical Brothers genaamd ‘Hey Boy, Hey Girl’ bleek een schot in de roos te zijn: het betekende hun grote doorbraak naar de mainstream hitlijsten.

 

#4. Fatboy Slim – The Rockafeller Skank

Elk lied van Fatboy Slim past in deze playlist. ‘The Rockafeller Skank’ en ‘Right Here, Right Now’ om jezelf op te warmen en ‘Praise You’ voor als je even moet afkoelen.

 

#3. De Staat – Sweatshop

De Staat is één van de grootste bands van Nederland. De alternatieve rockband was eerder al te horen in FIFA 14. In 2016 hadden ze de eer om met Muse mee te touren tijdens de Drones World Tour.

 

#2. Survivor – Eye Of The Tiger

Uiteraard mag ‘Eye Of The Tiger’ niet ontbreken. Het lied is geschreven voor de film Rocky III en is vrijwel tijdens elk sportevenement te horen.

 

#1. The Prodigy – Smack My Bitch Up

Onze nummer 1 is ‘Smack My Bitch Up’ van The Prodigy. Het is het perfecte lied om jezelf goed op te pompen voor een wedstrijd of workout. Luister ook naar onze podcast over The Prodigy (Dutch).

3 Hours of music for your workout!

Make sure you listen to our whole playlist while you’re training those muscles!