We zoenen wat af in deze wereld en soms gaat het maar wat achteloos. Het idee achter International Kissing Day is dat mensen meer bewust ‘zoenen’. Het is mooi en we moeten vieren dat het kan en bestaat! Dat vind de organisatie achter International Kissing Day tenminste. Deze liefdevolle dag kun je vieren met -duh- een kus, maar nog veel belangrijker: een stem! 

Deze maand zijn we in Simply The Best op zoek naar de beste track over zoenen. Er is veel muziek geschreven over het kunstje. Wat dacht je van ‘Kiss From A Rose’, ‘Suck My Kiss’, of ‘Kiss’ van Prince? En dan is er nog die band die zich heeft vernoemd naar de Kiss. We zoeken dus naar het beste nummer over zoenen in de breedste zin van het woord. Aan jou de taak om iedere week een keuze te maken. We starten met 16 opties, die iedere week gehalveerd worden omdat de liedjes met de minste stemmen afvallen. 
Dit is de grote finale. Alleen ‘Kiss From A Rose’ van Seal en ‘KISS’ van Prince zijn nog over. Over een week weten we wat de populairste track is over zoenen. Stemmen maar!