Welkom op onze Wall Of Fame! In 2018 doen we iets nieuws; we spelen fan quizjes, op zoek naar de echte fans! Wie blijkt de grootste Prince fan tijdens ons Prince quiz? De winnaar krijgt de prestigieuze titel ‘True Fan’. Houd onze homepage in de gaten om te zien wat de volgende fanquiz is.

Alle fans op deze pagina haalden het tot de finale en wisten deze zelfs te winnen. Daarmee is het een ‘True Fan’. Naast een toffe prijs, zoals merchandise of een concert upgrade, worden ze vereeuwigd op deze pagina.

Editors Fan Quiz, 27 maart 2018 @ Ziggo Dome

Op 27 maart speelden Editors in de Ziggo Dome. Voorafgaand aan het concert organiseerden we de Editors Fan Quiz. In de ‘Ocean Of Night’ quiz moesten de fans moeilijke vragen beantwoorden over de Britse band. We speelden drie rondes, dus er zijn 3 winnaars die zichzelf vanaf nu een True Editors Fan mogen noemen. Gefeliciteerd!

Ronde 1:

Dit was de eerste winnares! Na een spannende finale, won ze een tof Editors shirt.

Ronde 2:

Ook de tweede ronde was erg spannend, met een zinderende finale. Deze winnares kreeg een upgrade van haar concertticket voor 2 personen. Zij mochten het concert bekijken vanaf de Live Avenue van de Ziggo Dome:

Ronde 3:

Net voordat het concert startte speelden we nog een laatste ronde van de Editors Fan Quiz. Deze dame bewees dat ze een True Fan was: